Az edzőtábor időpontjai:

•2018. július 9-13.
jelentkezési határidő: 2018. június 25-ig
•2018. július 23-27.
jelentkezési határidő: 2018. július 9-ig
•2018. augusztus 6-10.
jelentkezési határidő: 2018. július 23-ig


A fenti időpontokban hétfőtől péntekig minden nap 8:00 – 16:00 között várjuk napközis nyári táborunkba a tollaslabda iránt érdeklődő 7-18 éves gyerekeket!

Helyet biztosítani a jelentkezési űrlap kitöltésének és az előleg befizetésének sorrendjében tudunk. A jelentkezésnek nem feltétele a tollaslabda előélet vagy a sport múlt, kezdők és haladók is jöhetnek. A jelentkezési űrlap kitöltése egyúttal a tábori szabályok elfogadását is jelenti.
A tábor legalább 10 jelentkező esetén kerül megtartásra, és legfeljebb 20 jelentkezőt tudunk fogadni.


Az edzések helye:

Szentendrei Református Gimnázium tornaterme, 2000 Szentendre, Áprily tér 5. - Útvonaltervezés a címre kattintva elérhető!


Részvételi díj:

Egész hétre: 25.000,- Ft/fő/hét egész hétre testvéreknek: 22.000,- Ft/fő/hét
Napi díj: 6.000,- Ft/fő/nap
A részvételi díjból és az előlegből visszatéríteni egy vagy több napos hiányzás esetén sem áll módunkban!
A részvételi díj tartalmazza az 5.000,- Ft előleget és a tábor összes költségét (foglalkozások, labdák, étkezések, tábori póló).


Jelentkezés:

A táborba helyet foglalni a jelentkezési kérdőív kitöltésével, és 5 000 Ft előleg (szervezési díj) megfizetésével lehet a jelentkezési határidő végéig! A jelentkezési lap, fent a határidők mellett letölthető!


A tábori program:

A napi program két tollaslabda edzés köré szerveződik, amely bemelegítést, oktatást, sok játékot és gyakorlást, illetve levezetést foglal magába. Az ebéd utáni pihenőidőben társasjátékok és kötetlen programok biztosítanak lehetőséget a barátkozásra és az aktív pihenésre. Az edzőtáborban minden tevékenység edzői felügyelet mellett zajlik.


Érkezés, távozás:

A tábori program minden nap 8:30-kor kezdődik, ezért kérjük, hogy az érkezést mindenki kb. 8:00-ra időzítse.
A tábori program minden nap 16:00-ig tart, a gyerekek felnőtt felügyeletét maximum 16:30-ig biztosítjuk.
A tábort a gyerek egyedül csak a szülő előzetes írásbeli jelzése esetén hagyhatja el! Az érkezéssel és a távozással kapcsolatosan a fentiektől való bármilyen eltérés csak a szülő és a táborvezető előzetes személyes megbeszélése és a felelősség tisztázása után lehetséges.


Étkezés:

A táborban 3 étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) biztosítunk. Részétkezésre nincs lehetőség. A sportterhelés miatt ajánlott a bőséges otthoni reggeli.

Az edzésekre kérjük, mindenki hozzon legalább 1,5 – 2 l innivalót (vagy vízzel feltölthető palackot, kulacsot)! A vacsora a reggelihez hasonlóan otthon történik. Aki a fenti étkezéseken túl igényli, hozhat magával nem romlandó, nem hűtendő, szennyezést nem okozó élelmiszert. Ez célszerűen kekszet, édességet esetleg gyümölcsöt jelenthet kis mennyiségben.


Ruházat, felszerelés:

Az edzésekhez terembe való sportruházat szükséges. Fontos a teremcipő, amely nem hagy nyomot a csarnok talaján és nem azonos az utcai cipővel! Hiányában, a táborban részt venni nem lehet! A stabilan nem beköthető, nyitott cipők (szandál, papucs) az edzőtábori program végrehajtására nem alkalmasak és balesetveszélyesek! Kétség esetén érdemes még a tábor előtt tanácsot kérni.


Egyéb tudnivalók:

A táborban való részvétel feltétele egy a gyermek megfelelő egészségi állapotáról szóló szülői nyilatkozat megtétele legkésőbb a tábor első napján. szülői nyilatkozat

Az egyéb egészségügyi problémákat és odafigyelést igénylő veszélyforrásokat és a teendőket (pl. fáradékonyság, gyógyszerszedés,) a jelentkezési lapon kérjük feltüntetni.

A jelentkezés és a tábor kezdete között felmerülő gondokat kérjük személyesen jelezni.

A tábor ideje alatt az iskola kültéri részét is használhatjuk. Zöld terület, kinti sportpályák.
Felhívom a szülők figyelmét, hogy érkezéskor és távozáskor legyenek óvatosak és körültekintőek!
Reméljük, hogy a fenti információk és óvintézkedések segítenek abban, hogy mindenki számára élvezetes, hasznos és emlékezetes tábort tudjunk rendezni!


Bármilyen további kérdésben tájékoztatás kérhető az alábbi elérhetőségeken:

Ecsegi Szilvia szervezőtől
E-mail: sziszitollasgmail.com
Mobil: +36-20/97-27-311
Honlap: www.sziszitollas.hu
Facebook: https://www.facebook.com/Sziszitollas-Szentendre-Tollas